Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] Survival v1.0 by Sopel

Sopelek997

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak bardzo podoba Ci si? ta mapka? [ankieta w formie %, bo taka jest bardziej obiektywna]

• 0%
      1
    • 10%
      0
    • 20%
      3
    • 30%
      1
    • 40%
      0
    • 50%
      0
    • 60%
      0
    • 70%
      2
    • 80%
      0
    • 90%
      0
    • 100%
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Z nudów zmodziłem dla Was mapkę survival. Oceniajcie, krytykujcie, jest to moja pierwsza taka mapka.

Jeśli macie jakieś wątpliwości/pytania piszcie w temacie. Postaram się an wszystkie odpowiedzieć.

Download:

http://www14.zippyshare.com/v/60840766/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/url/3f84b09524643c3853c96adb6823c80366e2b876686b6353738a157ccaf1ef85/analysis/1332253591/

SS:

20120320152337.png

Bawcie się i cieszcie ;)

PS. zadanie są wymyślane na szybko. może potem wymyślę jeszcze pare. zapewniam, że wszystkie są możliwe do wykonania

Dobra. macie tu zadanko jeszcze jedno ;p dla wytrwałych

- zbuduj dom z grzybków (musisz do tego użyć enchanta silk touch)

PS2. Grajcie na normal/hard

PS3. piszcie co Wam się podoba, nie podoba

Opublikowano

Nie podoba mi się, kolejna przeróbka skyblock, ja wolę coś co jest Mega wielkie, ale żeby jeszcze miało np: fabułę, mechanikę, a takie mapy moge robić codziennie, wystarczy mi MCEdit :), zrób np: 2 mega wielkie wyspy i np: wymyśl 50 Zadań i pasuje... Ja np: buduje z kolegami mapę w Kwadratowych Szklarniach, będzie dużo takich szklarń i mnóstwo zadań, oraz wymagania, które trzeba spełnić aby wejść do następnego kwadratu :) Pozdrawiam

Zbieram Like ^^

Opublikowano

w wolnym czasie planuję coś takiego zrobić. Jednak muszę wymyślić coś oryginalniejszego.

co do mechaniki to wydaje się to dobrym pomysłem, coś ciekawego i tajnego można by zmontować, ale fabuła nie idzie w parze z survivalem.

dzięki, że wreszcie się ktoś wypowiedział

myślę też nad jakimś parkourem z elementami logicznymi. Nie umiem wymyślać fabuły więc co najwyżej coś takiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...